< Till bloggens startsida

Tid. Minnen. Längtan.

DAGENS FILOSOFI:

Tid.

''Den fjärde dimensionen''. Något som vi människor försökt mäta och förstå ända sen urminnes tider. Tid går snabbare när man har kul, och långsammare när man har tråkigt... eller hur? Men vad är tid egentligen?

Minnen.

Hela vårt liv är ihopflätat av minnen av allt vi varit igenom, och längtan är det som driver oss vidare. Lev inte för stunden, lev för dina minnen. Lev för det du lämnar kvar, och kämpa vidare för det du kommer skapa.

Längtan.

Längtan är lycka, tänk efter... ett ganska simpelt exempel  är din födelsedag när du var liten. Lyckan ökar för varje dag som går och du kommer närmare och närmare den speciella dagen. Och lyckan är nästan som starkast när man ligger och väntar på sin familj som kommer sjungandes.

Men tiden går.
Dagen tar slut.
Lyckan avtar.
Men du har kvar dina minnen.

RANDOM PERSONLIG FAKTA:
Nyår firades på den underbara nyårskonferensen unite12, vilket var helt otroligt. Speciellt med konserten från en av mina personliga favoritartister: Loney Dear.
Samt balkan-bandet Pedros, som nästan förstörde ett rum... eller tja, om det inte hade varit för att gravitationen tyngde ner massan av människor som stod och hoppade som galningar så att hela rummet började gunga.. så hade vi nog klarat oss.
Cheers.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0